Kwaliteit   |   Contact   |   Het Beste

Poultry Acid

Poultry Acid FP & Poultry Acid FL

Stress en een lage tolerantie tegen pathogenen uit het voer kunnen vaak leiden tot bacteriële infecties van de darmen bij pluimvee. Omdat de darmen in het dier veel afweermechanismen bevatten tegen het ontstaan ​​van een pathogene flora, is het van het grootste belang om de gezondheid en de functionaliteit van de darmen te behouden door middel van toevoegingsmiddelen. De maagdarmflora bij pluimvee vertegenwoordigt een complex ecosysteem dat bestaat uit veel verschillende soorten bacteriën. Hoe gevarieerder de bestaande flora, hoe stabieler dit systeem. De microflora bouwt een microbiële barrière in de darmen op die het slijmvlies beschermt en de proliferatie van pathogene bacteriën voorkomt (competitieve remming). De gunstige bacteriën zijn onder andere bifidobacteriën en lactobacillen, die melkzuur produceren en helpen om een ​​lage pH te handhaven. 

Werkingsmechanisme van Poultry Acid

Poultry Acid FP is een droog product, gebaseerd op een synergetisch mengsel van mieren- en propionzuur, op basis van Calcium-Citraat Technologie. Poultry Acid FL is gebaseerd op een mengsel van melkzuur en mierenzuur. De toepassing van Poultry Acid FP & Poultry Acid FL leidt tot een geoptimaliseerde productie van gunstige bacteriën, waaronder bifido-bacteriën en lactobacilli die melkzuur produceren. Door de natuurlijke darmflora te stabiliseren, kan kolonisatie van pathogene bacteriën worden tegengegaan. Het onderhouden van een correct werkend spijsverteringsstelsel betekent een vermindering van stress voor het dier. De stabilisatie van de fysiologische spijsverteringstoestand verbetert de adsorptie van voedingsstoffen en de voederconversie van het dier. Proeven met Poultry Acid FP bij vleeskuikens hebben significante verbeteringen aangetoond in zowel de voeropname, de dagelijkse groei als de voederconversie.

Poultry Acid FP vermindert en elimineert significant pathogene Salmonella (bijv. Typhimurium en Enteritidis) in diervoeders, grondstoffen en in het maagdarmkanaal van Pluimvee.

In sommige landen wordt Poultry Acid FP verkocht onder de naam Bact Acid FP Solid

 

FF Chemicals BV    |    Meetlat 8    |    4251 LX Werkendam   |    Nederland    |    E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.